Dagen forsvant

Først og fremst, tusen takk for alle de fine navneforslagene! Jeg og Henrik har mange flere å diskutere nå. Det har vist seg å være vanskeligere enn antatt, fordi Henrik poengterer at det fortsatt er lenge igjen, men jeg vil så gjerne ha et navn til småen nå iom at jeg har kalt henne guttenavnet vi hadde valgt i 4 mnder nå! Men vi finner nok ut av det innen januar vertfall, haha.

I dag har timene bare løpt fra meg. Dagen startet veldig bra med at Henrik faktisk stod opp med Olivia! Det var herlig å kunne våkne selv for en gang skyld, og ikke i hastverk til lyden av gråting! Jeg kom ned til at de satt å spiste frokost sammen. Etterpå kjørte jeg bare Olivia i barnehagen, og dro hjem igjen.

Jeg begynte studiene igjen i dag, og selvom jeg bare hadde en dobbeltime, har dagen gått helt ekstremt fort. Jeg har ikke time før 1415 på mandager, men timene før det går liksom til husarbeid og lignende, og før du vet ordet av det er klokken 16, og du må skyndte deg til barnehagen for å hente lillemor.

Nå har hun lagt seg, og vi har egentlig ikke fått gjort veldig mye før det ble kveld i dag. Henrik har jobbet ute i et byggeprosjekt vi holder på med. Jeg tenkte å vise dere litt av det i morgen, da skal gulvet legges og jeg tror det kommer til å bli veldig fint!

Jeg ble forresten kontaktet i dag av en nettside som ville ha meg som ambassadør for klærne deres. Jeg har ikke noe kjennskap til siden, men de hadde veldig masse fint. I og med at jeg ikke har handlet der selv, kan jeg ikke si noe om kvaliteten på varene, men viss det er av interesse så har jeg en rabattkode som gir 10% avslag. Sjekk ut nettsiden deres her, og gi beskjed om det ser interessant ut!

Nå skal jeg lese pensum for dagen. Vi begynner med Beowulf som kan bli ganske interessant.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s