Byggeprosjekt

Vi driver å bygge en grillhytte i hagen. Vi har egentlig holdt på en stund, men iom at Henrik er så mye borte, har prosessen tatt litt tid… men nå begynner det å ta form! Vi har sparklet ferdig veggene, og er nesten ferdig malt. I dag har de lagt gulv, men jeg har ikke fått sett resultatet enda. Jeg gleder meg til å se i kveld!!

Vi var å kjøpte gulv tidligere i uken. Det var ganske masse fint, men jeg og Henrik er nokså like i smak og ble fort enige om hva vi var ute etter. Det stod mellom disse.

Vi gikk for det siste der. Vi ville nok egentlig hatt noe som var litt mørkere, men så er det visst sånn at støv viser mye bedre på mørke gulv og da synes jeg ikke det mørke var verdt styret! Jeg er absolutt ikke glad i støvsuging og annet husarbeid… men det må jo bli gjort, og da foretrekker jeg å lage minst mulig arbeid for meg selv.

Vi skal legge inn en vedovn i grillhytte, den skal også være klar når vi kommer hjem i dag, tv og sofa. Det skal rett og slett bli en liten kosehytte! Vi har ikke tv i stuen, bare soverommet, så jeg tror det blir godt å få en plass å ha venner på besøk viss vi bare vil slappe av med tv-titting og lignende. Det skal nevnes at vi har hjemmekino, men det er liksom ikke et rom som brukes utenom til film…

Foreløpig har jeg bare disse bildene, tenker å vise resten i morgen. Fargen på veggen heter Terracotta og betongveggen skal vi beholde som den er. Nå skal jeg og Oliv heie på pappa på trening.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s