Årsbeste i Europa

Tenk det! På et lite stevne i Bergen, hvor han egentlig løper helt alene! Det sier så mye om formen til Henrik nå, hadde det vært et annet løp, med hare eller noen andre som var med på å dra kunne dette lett blitt ny pers og kanskje ny norsk rekord(bare 2 sek bak). Det var utrolig kjekt, og utrolig gøy å se at det bare går fremover!!

I dag ble en veldig rar dag. Jeg og Olivia kjørte til barnehagen, gikk inn døren, og måtte egentlig bare snu å sette oss i bilen igjen! Det er nemlig sånn at viss det er sykdom i barnehagen så kan ikke Olivia være der når Henrik er hjemme… Vi kan ikke risikere å dra med oss omgangssyke eller andre kjipe greier hjem midt i sesongen. Det er faktisk sånn at eg sykdomsperiode nå ville ødelagt sesongslutten og kanskje mer enn det også! Derfor kjørte vi rett hjem, spritet ratt og håndtak på bilen, kastet klærne i vaskemaskinen og hoppet i dysjen. Det høres nok helt ekstremt ut, men sånn er det å bo med en toppidrettsutøver. For å då kabalen til å gå opp med trening og universitet i dag, syklet jeg og Olivia ved siden av Henrik mens han løp 8 km, så kjørte jeg rett til universitetet, hvor jeg sitter nå! Olivia skal altså få en pappa dag i dag! Det tror jeg hun kommer til å like veldig godt og jeg gleder meg til å komme hjem å være me de jeg også!

Nå skal jeg inn i forelesning, snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s