Utopia

Jeg og Henrik var så heldig å fikk billetter til Utopia i år også! Vi var der i fjor, og vi koste oss ganske mye så vi tenkte å repetere i år. Vi hadde VIP-billetter, men kom nokså sent fordi Henrik skulle trene. Det er ikke helt vår type musikk, så vi så vell egentlig bare Kygo når han spilte. Vi hadde en veldig fin kveld. Det er ikke ofte vi får gjøre slike ting sammen uten barn, så det var veldig gøy å være litt kjærester også.

Vi gikk hjem litt før han var ferdig, Henrik må ta hensyn til økten som kommer morgenen etter og jeg klarer vell egentlig ikke holde meg oppe jeg heller lenger! I dag tror jeg at jeg kommer til å sovne før klokken blir 2200…

Det skulle egentlig blitt en svangerskaps oppdatering i dag, men vi fikk det litt travelt så det får bli i morgen!

Snakkes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s