Svangerskapsuke 22

I dag er jeg 21+4! Denne uken skal babyen bli på størrelse med en aubergine. Jeg kjenner masse bevegelse, og til tider så mye at det blir litt mye, eks når jeg har forelesning og nurket begynner å sparke meg i blæra! Haha, det har vært nære på et par ganger. I følge appen jeg følger så skal babyen kunne gjenkjenne stemmer mot slutten av uken, jeg husker at Olivia sparket mye når hun hørte stemmen til Henrik og gleder meg til å kjenne på dette denne gangen også.

Olivia peker stadig på magen min nå og sier baby. Jeg er ganske sikker på at hun ikke helt forstår hva det betyr, men morsomt er det! Jeg merker også at jeg vil få ting gjort og klart til den lille kommer. Nå har vi fremdeles ganske god tid, men jeg begynte i går med å prøve å ferdigstille rommet til Olivia, som skal males til hundremeterskogen. Sånne prosjekter kan være greie å være ferdig med før det er to små som styrer hverdagen min! I dag har vi derfor handlet inn alt av maling som manglet, og i går var vi på IKEA å kjøpte hyller og ny garderobe til soverommet hennes.

Jeg sliter forresten med å finne en kjole å ha i bryllup om 2 uker! Synes det er utrolig vanskelig å finne noe som passer til en stor gravidmage… Jeg har bestilt noen kjoler fra Nelly som kanskje har riktig snitt, men viss de ikke har det tar jeg i mot tips fra andre som kanskje har vært gravid i bryllup før?

Nå skal jeg og Oliv leke litt før det er leggetid og jeg må tilbake i malingen.

Snakkes!

3 thoughts on “Svangerskapsuke 22”

  1. Vil anbefale knytekjolen, den har strikk rett under puppene, så magen vil bli nydelig i den. Du kan også bruke den på nytt i andre bryllup når du ikke er gravid, så du slipper å kjøpe en kjole som kun kan brukes en gang 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s