Organized.no

Sponset

Nå er jeg akkurat ferdig med årets første eksamen! Jeg føler det har gått veldig bra, men det gjenstår nå å se. Tidligere i uken fikk jeg tilsendt en planlegger fra Organized.no. Jeg har egentlig ganske fulle dager med barn og studie, Henrik som reiser hit og dit, og flere avtaler som må huskes på. Men jeg er håpløs på å planlegge og å huske tidspunkter og lignende.

Jeg kom over Organized.no sine planleggere ved semesterstart, og i tillegg til å se utrolig fine ut, har de egentlig alt du skulle trenge av plass og punkter. Jeg synes mange planleggere er for enkle og kjedelige, jeg glemmer de litt ut og vet ikke helt hva jeg skal skrive i de. Planleggeren fra Organized.no har gjort dette mye lettere. Hver måned starter med en kalender og månedens mål, så følger budsjett og matplan, før du kan fylle ut en daglig og ukentlig habit tracker. Da har du plutselig alt på en plass, og hele måneden kan planlegges ned til hver minste detalj. Med habit trackeren kan du også hold n oversikt over hvilke dager du har trent, eller studert. Og viss du som meg vil ha oversikt over hvor pengene går kan du kan bruke budsjettet til å føre inn dette. Hver måned avsluttes med noen sider tildelt notater!

Organized.no leverer ikke bare denne planleggeren, du kan også få kjøpt student planleggeren, eller viss du er lærer, planleggeren for lærere. Jeg vet i hvertfall at jeg vil ha sistnevnte når jeg er ferdig utdannet lektor!

Min planlegger kommer i dette stilige blad designet som jeg synes passet veldig fint nå som høsten kommer veldig snart, og i denne klassike og lekre marmor looken.

Jeg merker jeg har mye lettere for å bruke denne planleggeren enn noen andre jeg har hatt tidligere. Designet er stilig, jeg har lust å fylle den ut, og den er utrolig kjekk å skrible litt i!

Jeg har også en kjekk rabattkode til dere! Bruk koden: “løpefrue” når du bestiller så får du 15% av ditt kjøp!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s