Askilfondet

For en ukes tid siden ble jeg kontaktet av askilfondet. Jeg hadde ikke hørt om dette tidligere, men da jeg hørte om hvordan de samler inn penger for å kjøpe inn gaver til barnavdelingen på sykehus, så var det en ganske lett avgjørelse, dette ville jeg være med på!

Askilfondet ble startet etter at Per-Herbjørn mistet sønnen sin bare en dag gammel, Askil døde på grunn av en feil gjort ved sykehuset. Han kjøper inn gaver som han gir til barn som er på sykehus, for å muntre opp i en tøff hverdag. Om du vil støtte Askilfondet så kan du kjøpe er slikt armbånd! Ta kontakt med @perhersw på instagram. #askilfondet

Bli med på å gjøre hverdagen lysere for de som har det litt tøffere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s