I kveld braker det løs

I kveld er det premiere på sesong 2 av Team Ingebrigtsen! Jeg kan love dere god underholdning og masse innhold. I kveldens episode kommer blant annet Olivia til verden, og Henrik frir!! Så viss noen vil få med seg dette må dere skru på skjermen, switche til NRK, finne frem lørdagsgodtet og være klart til kl 2210.

Serien har fått terningskast 6(!!) basert på de første to episodene, så dette tror jeg blir veldig bra. Anmeldelsen finner du her. Håper folk ser på NRK klokken 2210, og ser på kveldens episode. Hele storfamilien skal samles i dag for premieren og jeg har i den anledning laget kokosbollekake, fordi Henrik elsker det.

Oppskriften finner du her, hos Det Søte Liv!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s