Taco og 1500m

Hallo!

I dag løper Henrik 1500m i Zagreb! Jeg har fått besøk av Mari, og vi skal se løpet sammen her hos meg. Nå har vi disket opp med taco som en liten pregame og er snart klar for start kl 2030! Jeg tror denne linken streamer løpet.

Olivia har akkurat blitt lagt i sengen, hun var utrolig trøtt så i dag får hun ikke være med å heie på pappa dessverre… Det er bestilt ganske høy fart til dagens 1500m så dette kan bli veldig bra viss ting går som de skal. Jeg skal heie masse og håper flere er med!

Ser forresten at det har kommet inn mange kjekke spørsmål til spørsmålsrunden, og jeg gleder meg til å begynne å svare på disse! Fortsett å sende inn små og store, det er bare kjekt med flere!

Snakkes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s