Snev av separasjonsangst?

I dag når Henrik skulle på trening, ble Olivia helt fra seg. Hun gråt helt ukontrollerbart, og var egentlig helt hysterisk når Henrik sa “hade”. Det er kanskje ikke så rart. I går kom hun hjem fra barnehagen til at pappa hadde dratt, og våknet uten han i dag. Hun er nok litt liten enda til å forstå forskjellen mellom trening og tur, noe som resulterer i en utrolig trist liten jente hver gang papp skal ut av huset. I dag synes Henrik det var så fælt å dra fra henne at vi rett og slett pakket med sparkesykkelen og ble med på kveldens trening.

Det er ingen pauser når du driver med toppidrett. I går var det løp, et løp som endte på 3,36,46 for Henrik. Han kom inn til 8.plass, og synes selv at det var et o-k løp. Målet som har stått denne uken, var ikke dette løpet men det som skal stå på søndag. På lørdag er det klart for Continental Cup. Det blir et veldig spennende løp. Henrik skal løpe 3000m, og etter 1,5 runde blir den bakerste automatisk kuttet og er ute av løpet. Dette skjer så hver runde, og til slutt er det bare 3 som går over målstreken! Det kommer nok til å bli veldig nervepirrende, og vi gleder oss!

Nå skal vi heie på pappaen til Olivia på trening. Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s