Svangerskapsuke 24

Selv om jeg såvidt er over halvveis så begynner jeg å se endenpå svangerskapet nå! Det hjelper nok mye at lillejenta er så ektremt aktiv inne i magen. Hun snur og vender på seg hele dagen lang, og sparker og slår hele nettene. Det betyr at hun allerede ligner på pappaen som absolutt ikke klarer å holde seg litt i ro. I går kjente jeg faktisk på det at hun minnet meg om hvordan Olivia var å gå gravid med. Så jeg blir ikke overrasket viss de er veldig like på noen områder.

Denne uken har kropp og form kjent veldig bra ut, men jeg har slitt endel med kvalme igjen de siste dagene. Jeg var veldig plaget av det med Oliv, og det samme denne gangen. De første ukene kastet jeg opp som en gal, og klarte nesten ikke få i meg mat… Nå har jeg heldigvis klart å holde maten nede, men jeg kjenner jeg blir litt hemmet når det står på som værst. Henrik fant frem sjøsyk-armbåndet jeg brukte med Olivia i dag, så nå skal det testes igjen, om det hjelper denne gangen også.

Jeg har faktisk hatt litt cravings denne uken. Melk, i STORE mengder og frokost knekkebrød med smør. Henrik spiser det ofte, men jeg har liksom aldri hatt veldig lust på det før nå. Det er jo veldig fort gjort å lage klar, så sånn sett er det veldig praktisk når jeg er litt småsulten, noe jeg føler jeg er 24/7. Appetitten har økt veldig, noe jeg er utrolig glad for, for jeg slet litt med å legge på meg i starten. Men nå virker det som om det kommer seg og jeg trenger liksom ikke stresse noe med det lenger.

I dag skal jeg på spillekveld med noen venninner fra universitetet. Men før det skal jeg selvsagt få svart på spørsmålsrunden. Den kommer nærmere kvelden i dag! Også vil jeg minne alle på at i morgen kommer det enda en episode av Team Ingebrigtsen så ikke glem å få med dere den!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s