Klar for episode 2??

I dag er det igjen klar for en ny episode av Team Ingebrigtsen på NRK! Jeg og Olivia har allerede tyvtittet litt og den skuffer ikke. Det blir masse følelser, og dramatikk i kveldens episode. Jeg anbefaler alle å skru på NRK i dag kl 2200 for å se bak scenene i, blant annet, Grosetto også litt av den kjekke mannen min og lille Oliv.

Nå har jeg vasket huset mens Olivia har tatt seg en lur i vognen, så når kvelden kommer kan jeg også sette meg ned å se tilbake på fjoråret.

Håper dere tuner inn!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s