Watch at least one sunset a day

I går måtte vi igjen klare oss uten pappa. Vi tok oss derfor en tur på lekeplassen sammen med Tini, Sofia og William. Det virket som om Olivia koste seg masse!

Når det nærmet set kvelden, kjørte vi ut til Vigdelstranden for å få med oss solnedgangen. Det ble en utrolig fin kveld med en nydelig utsikt, kakao og krem. Olivia fikk løpe rund på gresset, utforske stranden litt og hun fikk møte en padde som mamsen fanget for henne.

I ettermiddag er det klart for Continental Cup! Jakob skal løpe 1500m kl 1648, og Henrik skal løpe en utradisjonell 3000m kl 1715. Etter 1400m er løpet over for den som er bakerst i feltet, og etter det ryker en og en for hver runde til det er 4 igjen som skal spurte i mål! Det kan bli veldig spennende! Henrik har ikke løpt et løp som det før, så vi har ingen anelse om hvordan dette skal gå, og det gjør det ekstra nervepirrende!! Så slå på NRK og få med dere løpene i dag!

Nå må vi forberede oss mentalt for all heiing vi skal gjøre senere i dag. Snakkes!

2 thoughts on “Watch at least one sunset a day”

  1. Hei fine deg!
    Kunne du ha laget et eget innlegg med detaljer fra den store dagen din? Ala hvor ting er kjøpt (inkl. bryllupskjolen din!) og pris etc 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s