Super avslutning på sesongen

Søndag var en utrolig bra dag! Vi tok hjem to medaljer i kontinental cupen! Både Jakob og Henrik klarte å få fatt på en bronse hver i den krevende cupen. Av 3 norske utøvere sendt for å delta, fikk alle sammen pallplass. Det er utrolig! Sist gang Norge fikk pallplass i kontinental cupen var for 24 år siden, også slår vi til med 3 av 3! For en fantastisk avslutning.

Det var første gang jeg så Henrik i et utslagningsløp, og jeg kjenner at det er helt greit for meg at det er 4 år til en eventuell neste gang. Jeg klarte ikke sitte i ro mer enn de første 3 rundene. Det var dytting og brøyting. I et normalt løp ville nok flere blitt diskvalifisert, men i et løp som dette er det vanskelig å klare å håndheve absolutt alle reglene. Det endte hvertfall utrolig godt for mannen min som klarte å unngå utslåing og fikk fullføre de 3000 metrene. Det var det han håpet på, men det var så usikkert hva som kom til å skje at ingen av oss som satt å så på klarte å holde hodet kaldt, men heldigvis klarte Henrik det.

Jeg og Olivia fikk hentet han i går tidlig, og Olivia fikk bli levert i barnehagen av pappaen sin. Han hadde også med en liten bamse som hun tok med for å vise frem. Nå er sesongen over, og det blir litt mindre trening på mannen, og litt mer tid til familie. Det skal bli godt å få dette avbrekket fra den ellers hektiske hverdagen, få litt mer hjelp, tid til studier og ikke minst til hverandre og familien!

Nå sitter jeg på universitetet for å få til noen timer med lesing før jeg må hente Olivia i barnehagen.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s