Svangerskapsuke 25

Enda en uke har gått, og det betyr at det er en uke mindre til den lille jenta vår kommer! Vi gleder oss utrolig mye nå. Det er stadig en diskusjon om navn, vogn og utstyr. Hun fortsetter å være en aktiv liten jente. Som regel velger hun å sparke meg i blæren hver gang jeg er en plass det ikke “passer seg” å løpe på do, men en blir jo mer og mer vandt med det. For en uke siden fikk søsteren min en liten jente også, så disse to søskenbarna blir veldig nære i alder og jeg gleder meg til de skal få treffe hverandre.

Helgen har gått utrolig fort, derfor kommer dette innlegget ganske mye senere enn planlagt. Magen blir bare større og større. Nå har navelen begynt å gi etter, så i bryllupet i går var det veldig lett å se en liten “knapp” som stakk ut under kjolen. Jeg har ikke merket noe mer til noen cravings, men jeg begynner å kjenne at kroppen ikke orker like mye lenger. Jeg og Henrik var en tur innom Charlottenberg, og da slet jeg på slutten med å både gå og stå. Det vil si at tempoet mitt kommer nok til å sakke litt de neste ukene.

Jeg fikk utrolig mye vann i kroppen da jeg gikk gravid med Olivia, og på fredag begynte det igjen. Jeg har rett og slett måtte legge bort både forlovelsesring og giftering… Det synes jeg er ganske dumt, men jeg vil ikke risikere å måtte klippe de av. Jeg hadde de på i går for å prøve en gang til, og i dag var det så vidt de gikk av! Så det blir nok kompressjonssokker på føttene og prøve å holde hendene høyt litt gjennom dagene fremover. Med Olivia gikk jeg faktisk fra en størrelse 39 til 42,5 i sko! Jeg ble så hoven i føttene… Heldigvis gikk det raskt tilbake til normalen etter fødselen.

I morgen skal jeg ha min første dag i følgepraksis, noe jeg både gleder og gruer meg litt til. Det kommer til å bli en veldig spennende og nyttig erfaring, men jeg kan ikke påstå at jeg føler meg super komfortabel med å stå foran et helt klasserom med ukjente elever enda. Men litt nerver er bare bra, og det kommer nok til å gå veldig fint!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s