Kjolen min

Jeg ser det er mange som ville ha link til hvor jeg kjøpte kjolen på ebay. Jeg har dessverre ikke det, men jeg kan prøve å gi litt tips eller en liten guide dere kan følge for å bestille en lik kjole. Det jeg gjorde først, var å bestille en test-kjole. Jeg bestilte jo disse kjolene til mitt eget bryllupet, som brudepiker og forlover skulle ha. Test-kjolen ble bestilt både for å sjekke farge og lengde. Kjolene lages og selges i Asia, og de bruker ofte asiatiske størrelser, da er kjolene som regel litt kortere enn det, hvertfall jeg, ønsket. Den første som kom var total bom. Den var alt for kort, stoppet midt på leggen, og fargen var skikkelig skrike grønn. Men jeg og forloveren min brukte den bestillingen på å sikre oss på lengde og farge. Vi brukte ganske lang tid på å gå igjennom de endeløse mengdene multiway-kjoler de tilbyr. Vi valgte en kjøper som hadde spesifisert lengde, og som hadde et klart bilde på fargen. Den første vi kjøpte var så som så på bildet. Vi klarte ikke å skille hvilken grønnfarge det egentlig var. Men på andre bestilling var vi litt mer kritiske og i posten kom den perfekte fargen og lengden. Jeg bestilte også til brudepikene, som fikk en mintgrønn kjole. Denne var litt lettere å finne på fargen, så her tror jeg det er veldig lett å få rett om det er mint en ønsker.

Jeg anbefaler dere å bruke litt tid på å finne den selgeren som har mest informasjon, og best bilder. Jeg føler selv det er verdt det å velge en selger som tar litt mer for å være sikker på resultatet. Nå skal det mye til å komme over 200kr for disse kjolene. Jeg tror mine var rundt hundrelappen, men 50kr til og fra er bedre enn å måtte bestille en ny.

Lykke til!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s