En liten samling

I går ble det ingen innlegg. Jeg og Henrik hadde invitert litt kompiser og venninner over for en liten sosial kveld med spill og pizza. Det var utrolig gøy, og det er alltid veldig kjekt når mine venner går godt med hans. Forloveren min Astrid tok også turen bort helt fra Bergen. Det var ikke bare kjekt for meg, men også for Olivia som fikk være med fadderen sin!

Det ble servert et gourmet måltid a la Domino’s, og både jeg og Henrik måtte smake på nederlaget i kveldens konkurranse. Det ble en utrolig kjekk og lang kveld, og jeg har faktisk ikke tatt et eneste bilde! Olivia sto opp ganske tidlig i dag og det er nok snart på tide med en liten høneblund for vesla.

I kveld skal jeg ut å spise med noen venninner fra universitetet, mens Henrik har Olivia. Det er ganske herlig å kunne sitte på restaurant uten å måtte forholde seg til noen andre! Det begynner å bli en stund siden sist, normalt sett så har jeg en liten jente som blir mett med en gang, og da skal mamma være med på skøy umiddelbart!

Nå skal jeg få lagt Olivia, og slappe litt av før vi skal rydde øvre etasje av huset. Vi bestemte oss for å gå gjennom alt vi hadde, og kaste unødvendig rot. Det har vist seg å være litt av et prosjekt, og det har tatt lang tid… Jeg håper vi kan bli ferdige i løpet av uken som kommer nå!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s