4 år siden i dag

Jeg husker veldig godt for 4 år siden i dag, da jeg for første gang så mannen jeg kom til å gifte meg med. Jeg husker at vi snakket sammen nesten hver dag etter dette møtet. Det var noe ved han, og det viste seg å være noe helt spesielt. Jeg husker følelsen jeg fikk hver gang mobilen lyste opp og viste navnet hans. Jeg husker når jeg endelig mannet meg opp og utfordret han i bowling for å få treffe han igjen etter han hadde vært på treningsleir i 4 uker. Jeg husker når han kom hjem, og hadde med 4(!!)kg med favoritt godteriet mitt, og ikke minst nye LP-plater til meg. Vi hadde da bare møttes to ganger. Og etter det tror jeg at jeg var oftere hos Henrik enn det jeg var hjemme.

Jeg husker når jeg satt på fly på vei til Henrik i Flagstaff, med verdens beste hemmelighet, og jeg husker når jeg kom frem og fortalte at vi skulle få barn. Jeg husker når Henrik sov med Olivia i armene for første gang, og alle gangene etter. Jeg husker hver gang jeg maste på et frieri, og hver gang Henrik sa at jo mer jeg maste, dess lengre tid ville det ta. Jeg husker når det skjedde, og hvem jeg ringte først. Jeg husker når jeg så han første gang på vei opp alteret, og jeg husker øyeblikket vi ble mann og kone. Jeg husker når jeg fant ut vi skulle ha enda et barn, og når og hvordan jeg sa det til Henrik som igjen var på treningsleir. Jeg husker alle de gode stundene sammen, men også mange av de litt utfordrende.

Vi har utrolig mange fine minner sammen fra de siste 4 årene. Ingen gjør meg så glad, så lykkelig (kanskje utenom den lille solstrålen da), men ingen klarer å irritere meg mer heller. Det er ingen jeg savner så mye når han er borte, det er ingen jeg gleder meg mer til å se. Det er ingen som kan få meg til å grine så hardt eller le så hysterisk som Henrik. Og hver dag med han er en drøm. Jeg gleder meg til alle årene som kommer og alle minnene vi skal lage sammen.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s