Stor jente

I går vokste Olivia ut av sprinkelsengen sin og fikk endelig krype oppi sin egen liten voksen seng. Hun fikk overta den av hennes lille onkel. Hun synes det var veldig stas, og løp oppi så fort den stod klar. Vi hørte ikke et kvekk fra henne før morgenen kom, og hun stod klar ved grinden for å gå ned å spise frokost.

Jeg tror Olivia synes det var veldig kjekt å føle at hun har blitt litt større. Hun skal jo tross alt bli storesøster, så det er viktig å kjenne at en vokser litt. (Rommet hennes er forresten ikke ferdig malt enda).

Nå skal vi kose oss med luksusfellen. Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s