Lekeplass og newbie-åpning

I dag dro jeg og søsteren min til kvadrat for å få med oss åpningen av Newbie-butikken. Vi endte ikke opp med å gå inn allikavel, for da vi kom til kvadrat stod køen gjennom hele senteret! Vi endte heller opp med å ta oss en burger på Burger-King, og kikke litt i Lindex i stedet for.

For å få ut litt energi på kvelden så tok jeg med Olivia på lekeplassen nedi gaten vår. Den ligger omtrent bare 10 meter unna. Hun elsker å leke i sandkassen og skli på rutsjebanen. Nå skal vi en kjapp tur å mate gakkene før leggetid. Det blir litt senere kvelder nå som Henrik har begynt full trening igjen. Vi vil jo helst kose oss litt sammen før Olivia må legge seg og når trening da går til klokken 20:00 bli klokken fort hall 9 for veslemor…

Nå må vi få gang. Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s