Rydding og sortering

I dag har jeg brukt dagen på å sortere alt av gammelt baby-tøy og klær Olivia har vokst ut av. Jeg fant ut i prosessen at vi absolutt ikke har behov for noe nytt til den lille, samme hvor kjekt det er å gå å kjøpe super søte små antrekk til de små personene! Det tok et par timer, men nå ligger alle klærne i bokser og rommet er snart klar for en liten ominnredning. Olivia har en stor køyseng stående på soverommet sitt, som har vert veldig hjelpsom ved overnatting og til de kveldene hun ikke har klart å sovne på egen hånd. Men nå skal den inn på et eget rom slik at Olivia han ha sitt for seg selv, og få bedre plass til lekene sine.

Nå har jeg akkurat vært å handlet inn til et nytt maleprosjekt jeg har. Det er en bestilling fra noen, og jeg gleder meg til å begynne på det!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s