Et helt halvt år som mann og kone

I dag har jeg og henrik vært gift i et helt halvt år allerede! Tiden har gått utrolig fort, og ikke bare på grunn av at han har vært borte mesteparten av tiden, men fordi det har vært som en drøm. Jeg gleder meg til massevis av alle årene som vi skal møte sammen videre. Viss tiden som har vært har vært en smakebit så har vi masse godt i vente. I dag er det forresten også bare 3 måneder igjen til den lille jenta vår kommer til verden! Det blir et nytt kapittel som tobarnsforeldre, og Olivia skal få prøve seg som storesøster. Vi gleder oss. Resten av dagen skal vi nyte sammen med hverandre og vår lille prinsesse.

Dere må foressten beleie dere på et par bryllupsinnlegg fremover… Så stay tuned!

Snakkes!

1 thought on “Et helt halvt år som mann og kone”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s