Svangerskapsuke 28

Nå begynner jeg å se slutten på dette svangerskapet, og jeg gleder meg sånn til å møte den aktive lille krabaten som sparker og slår til alle døgnets timer! Hun gir nesten aldri fred, og mesteparten av tiden kan det ses store aktiviteter fra utsiden av magen min nå. Det blir nok ingen latsabb dette. Olivia var nokså aktiv hun også, men jeg kan ikke huske at hun drev på slik som denne babyen gjør.

Jeg har hatt en ekstra kjærlighet for melk i det siste, og kan nesten drikke det til alle døgnets timer. Jeg har alltid vært glad i det, men ikke som nå. I går gikk vi en tur til Dalsnuten sammen med Olivias lille onkel, og det var altså så utrolig slitsomt. Jeg har ikke trent noe særlig dette svangerskapet, både fordi jeg har slitt med å legge på meg og oppkast, men også fordi jeg fikk så veldig bekkenløsning sist gang. Bank i bordet for at det ikke kommer nå, for det hadde blitt utrolig vanskelig med Olivia når Henrik reiser igjen…

jeg har begynt å våkne ganske mange ganger i løpet av natten, uten p få sovne skikkelig igjen. Kroppen begynner vell så smått å forberede seg på å måtte stå opp å amme om natten, og jeg må si at jeg gleder meg ikke veldig. Spesielt nå som Olivia plutselig har begynt å komme inn til oss 5-6 ganger hver natt for så å bli fulgt tilbake i sengen igjen! Når jeg skriver nå så har jeg akkurat våknet etter en aldri så liten powernap og må skal jeg og Henrik ut på lunsj-date.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s