En kreativ helg

I helgen fikk jeg plutselig for meg at det skulle males. Jeg begynte på et bestillingsprosjekt, og etter det kom jeg plutselig på et helt lass med ideer! Så jeg fikk tatt for meg en av disse og planlegger å begynne på et nytt i dag. Helgens lille bilde har fått tittelen “Like me, like me”.

I og med at jeg har fått noen spørsmål ang bestilling tenkte jeg å bare annonsere her også at jeg tar gjerne i mot bestillinger, og ellers er bildene jeg har fra før også til salgs. Viss du er interessert så ta kontakt på instagram! (Flere bilder ligger blant annet på instagramkontoen: lopefrue og kunstnerskreppe)

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s