Verdens beste måltid?

Jeg og Henrik tok oss en aldri så liten lunsj date tidligere i uken. Vi tok turen innom min favoritt plass inne i Stavanger, Sting. Det er den plassen jeg alltid har valgt å dra til mår ting skal feires, eller jeg har behov for noe ekstra godt. Lokalene er jo i tillegg super stilige, og maten er utrolig god.

Vi delte mine to favoritt retter. En super løsning med tanke på at jeg aldri klarer å velge en! Etter det prøvde vi ut en iskrem kiosk som vi aldri har prøvd før. Herregud så utrolig godt, og ikke minst picture perfect! Den sorte isen er forresten vanilje is med bringebær cookie dough! Det skulle du ikke tro eller? Den anbefales virkelig.

Det var utrolig koselig å få litt alene tid sammen. Det er en liten stund siden vi har fått gå ut å spise helt alene nå. Det er alltid gøy å være litt kjærester også!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s