Svangerskapsuke 29

Da var vi inne i uke 29, og det betyr at det bare er 11 uker igjen! Jeg brukte hele dagen i går på å gjøre ferdig rommet til Olivia. Jeg ville ikke risikere å ha det hengende over meg når jeg har en ekstra person å tenke på.

Magen vokser som bare det, og jeg kan ikke forstå at den skal bli enda større enn dette. Halsbrann og krampe har nesten blitt nattlig kost. Jeg føler selv at kroppen begynner å forberede seg på det som kommer. Jeg kjenner for tiden ofte på kynnere.

Nå skal den lille ligge på rundt 1153 gram og være ca 38,6cm. Olivia var veldig liten og er det fortsatt, så jeg tror nok denne blir lik. Det er det målingene antyder vertfall.

Jeg har begynt så smått å prøve å fortelle Olivia at hun skal bli storesøster. Jeg tviler på at hun forstår det, men jeg vil nå prøve å forberede henne på det!

Nå skal jeg rydde litt. Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s