Svangerskapsuke 31

Da var en ny uke gått forbi! Olivia har vært syk og jeg har ikke fått oppdatert dere så ofte… I og med at jeg har vært med henne døgnet rundt har det blitt mindre tid til å blogge! Beklager… Nå er jeg 30 uker på vei, og går inn i min 31.uke som gravid.

Her er enda et bilde fra gravidshooten vi hadde med Anita hos Liten Luring.

Jeg har begynt å bli litt utålmodig nå som ukene går forbi. Jeg gleder meg sånn til å få se den lille jenta, men jeg må ærlig si at jeg også gleder meg veldig til å være ferdig med graviditeten. Det begynner å bli veldig slitsomt nå, og energien er absolutt ikke på topp.

Jeg tror ikke jeg har sovet gjennom en natt på veldig lenge. Jeg våknet stadig vekk uten grunn. Kroppen begynner nok å forberede seg på all oppvåkningen som kommer snart. Jeg merker jeg må ta mer pauser, og krever at Olivia går selv til tider.

Babyen skal være på størrelse med et lite gresskar nå. Hun skal være ca. 41,1cm og 1502 gram. Hun begynner virkelig å ta form! Hun spreller som en gal inni magen, og det ser ut som jeg har et romvesen inni der til tider!

Når Henrik kommer hjem igjen tror jeg vi skal begynne så smått å gjøre ting klart hjemme også. Foreløpig ligger babytingene etter Olivia i esker, så disse må pakkes opp når han er hjemme igjen.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s