Svangerskapsuke 32

Dagene går så fort forbi! Nå er snart denne uken over, og Henrik har da fullført 1/2 av treningsleiren! Olivia spør etter han hver dag, og hun gleder seg nok voldsomt til å se han igjen.

I dag er vi i uke 32, jeg teller ned dager til termin nå. Dagene begynner å bli fullt opp med tanker om fødsel og tiden etter. Hvordan skal vi få tid til alt?! Jeg må ha en plan klar før den tid kommer, slik at vi ikke må stresse oss til barnehagen hver dag. også håper jeg virkelig jeg er heldig å får en sovebaby!

Olivia har vært hjemme denne uken. Hun er ikke helt frisk, så lille jenten har vært med mamma hver dag. Men vi har klart å fylle dagene opp med en del kjekke ting. Nå sitter vi å slapper av med Nemo. Vi har nettopp vært ute på lekeplassen i det sure været, og trengte å varme oss litt i sofaen. I og med at Oliv har måttet være hjemme så har dagene vært endel mer travle, og det har jeg fått kjenne i ryggen. Magen vokser i en fart og det som passet i går er plutselig for lite i dag! Men det er bare bra og se at hun vokser inni der.

Olivia koser med magen nesten hver dag, og spør stadig om hun kan se babyen. Jeg tror hun er veldig klar for å få en til i huset, men vi får se hva som skjer når det kommer en liten som forstyrrer nattesøvnen! Babyen skal bli 39 cm og veie rundt 1,95 kilo denne uken.

Snakkes!

1 thought on “Svangerskapsuke 32”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s