Tre har blitt fire

Nå har roen senket seg litt her hjemme. Ting begynner å gå seg til og vi begynner å få dreisen på en hverdag med to små prinsesser. Det ble en liten pause i slutten av svangerskapet, men nå tenker jeg å begynne å oppdatere dere litt mer igjen.

Charlotte ble en del av familien 28.12.18. Hun var helt perfekt, og som en kopi av lille Olivia. Henrik var sammen med oss i 9 dager, før han dro til Afrika for å trene i høyden. Nå er han kommet hjem igjen, og alle sammen synes at det var veldig godt.

Olivia har begynt å venne seg til lillesøster, og det ser ut som om hun synes det er stas å være storesøster. Henrik forbereder seg til EM innendørs i mars, mens Charlotte vokser i full fart. Jeg nyter dagene med en utrolig rolig baby og skal begynne på Bacheloren min i år.

Snakkes!

1 thought on “Tre har blitt fire”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s