Kvalitetstid

||Reklame, sponset innhold||

Nå som vi har blitt en mer i familien, synes jeg det er veldig viktig at Olivia fortsatt får litt alenetid med mamma. Vi har siden før Charlotte kom, lest bok før Olivia skal legge seg om kvelden. Jeg har vært veldig streng på at babyen ikke skulle endre dette.

For noen måneder siden var vi så heldige å få lov å bli ambassadører for Goboken! Nå har vi fått noen pakker, og fått blitt litt kjent med de. Jeg må si at vi er veldig fornøyd, og vil absolutt anbefale det. Det kommer en pakke månedlig i posten, som Olivia får åpne. Pakken har et lekent design, og navnet til barnet står så fint på esken.

Jeg pleier å si til Olivia at det har kommet en pakke på døren som vi må åpne når vi skal legge oss. Da blir hun veldig spent, og er ikke vanskelig å få i seng. Så langt har vi fått bøker om jul, former og farger, om leggetid og å spise, og vi har fått bøker om dyr. Olivia sin favoritt er om Nasse Nøff som er redd julenissen skal glemme henne, og jeg tror vi nesten har lest den hver kveld siden den kom i hus!

Når Charlotte blir litt eldre skal hun så klart få bli med oss å lese, men akkurat nå krever hun litt for mye oppmerksomhet om kveldene og jeg har da valgt å gi Olivia min fulle oppmerksomhet, så kan pappa få kose litt med minste mann i stedet.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s