Gamlaværket

Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om kvelden vi hadde på Gamlaværket sist uke. Vi ble servert en 5-retters som virkelig falt i smak. Både barn og voksne ble invitert, og alt var lagt tilrette for at det ble en koselig kveld.

Det var satt frem et eget bord til barna, med leker, tegnesaker og andre spennende ting. Vi voksne satt på et fint langbord i den eldre delen av lokalet. Menyen var upåklagelig, og barna fikk velge hva de ville spise selv.

Dette fikk vi servert.

Kamskjell og reke til forrettAndebrystSkrei og blåskjellIndrefilet av okse Lun brownie med sorbet

Jeg tror vi nesten av enstemmige om at andebrystet var vinneren! Det var utrolig mørt og godt, alle smakene på tallerken var deilige og jeg kunne godt hatt en porsjon til av den! Alle rettene falt i smak hos meg, og jeg ble skikkelig imponert. Og for en gangs skyld satte jeg pris på at Olivia er litt småspist for jeg endte opp med to desserter!

Det var en kjempe hyggelig kveld, med nydelig mat, omgivelser og selskap.

Nå skal jeg og Charlotte ut på en trilletur, snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s